Praktische informatie

Algemeen

 • Heb ik tickets nodig voor het evenement zelf?

  Het evenement zelf, kost geen geld en daarvoor heeft u geen tickets nodig. Echter om het park op te komen waar het evenement gehouden wordt, dient u een toegangsticket te kopen.

 • Mag mijn hond mee het park op?

  U mag uw hond meenemen naar het Park, mits deze aangelijnd is. Honden zijn niet toegestaan in het Museonder, het Kröller-Müller Museum en Jachthuis Sint Hubertus, met uitzondering van een hulphond. Ook tijdens excursies is het meenemen van honden niet toegestaan. In het Park Paviljoen en de Theekoepel zijn honden wel welkom.

 • Kan ik contant betalen bij de ingangen?

  Bij de ingangen van het Park is het uitsluitend mogelijk om met pin te betalen. Kunt u niet pinnen? Helaas is het bij de ingangen van het Park niet mogelijk om contant geld te verwerken. In de Parkwinkel en bij de horeca (Parkrestaurant, Theekoepel en de foodtruck) kunt u nog wel contant afrekenen.

Vervoer

 • Kan ik met mijn auto het park op?

  U kunt met de auto het Park in. Hiervoor heeft u, naast uw eigen entreebewijs, een geldig entreebewijs voor de auto nodig. Deze kunt u kopen via de webshop of bij één van de ingangen van het Park. Meer informatie over de auto meenemen in het Park kunt hier terugvinden.

 • Waar kan ik het park op?

  Het Nationale Park De Hoge Veluwe is gelegen tussen Arnhem, Ede en Apeldoorn. De drie ingangen van het Park bevinden zich in Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen. Bekijk hier de adressen van de ingangen.

Parkeren

 • Waar parkeer ik mijn auto?

  Bij elk van de drie ingangen bevindt zich een parkeerplaats. U koopt een parkeerticket bij de loge van de betreffende ingang. Klik hier voor alle entreeprijzen.